Inicio EDUCACIÓN Los profesores de Imagen y Sonido de la Comunidad Valenciana celebran su...

Los profesores de Imagen y Sonido de la Comunidad Valenciana celebran su II Congreso

411
0
El pròxim 7 de maig l’IES La Marxadella de Torrent acull el II Congrés de professorat d’imatge i so de la Comunitat Valenciana. Amb la il.lusió de reprendere l’enriquidor l’intercanvi d’experiències, vora 70 membres d’este col.lectiu docent dels centres d’Alacant, València i Castelló participaran en una jornada on es parlarà sobre tot de les nombroses i novedoses mesures que per a l’FP s’han posat en marxa recentment.
La flexibilització de l’FP d’imatge i so, la innovació educativa en programes com la Xarxa Novigi o Innovatec són alguns del temes que estaran damunt la taula. Per això, el Congrés disposarà de les ponències d’experts de la Direcció General de Formació Professional, i professorat amb experiència en aquest tipus de projectes d’innovació. En altra de les ponencies, els professors especialistes Arturo Mora i Erik Rueda parlaran de l’experiència de publicar un videojoc, matèria que també forma part de la familia professional d’imatge i so i de més recent implantació en el últims anys.
L’ús de les xarxes socials en l’educació serà un altre dels temes a tractar amb la ponència “L’aula invertida. Youtube com a eina metodològica” i amb l’intervenció de Álvaro Holguera del Centre d’FP José Luis Garci d’Alcobendas, Madrid. Els tècnics d’espectacles del País Valencià també exposaran quina és la situació del sector i les necessitats formatives que requereix aquest perfil professional.
Es tracta d’una jornada de trobada per a compartir experiències encaminades a millorar la formació de l’alumnat d’aquesta especialitat. En l’actualitat són 8 centres públics els que ofereixen aquests estudis a la Comunitat Valenciana: IES Vila-Roja d’Almassora, IES Camp de Morvedre de Sagunt, IES Henri Matisse de Paterna, IES Font de Sant Lluís de València, IES La Marxadella de Torrent, IES Veles e Vents de Gandia, IES Luis García Berlanga de Sant Joan d’Alacant i IES Paco Ruiz de Bigastro.
El congrés està organitzat per l’Associació de professorat d’imatge i so de la Comunitat Valenciana, el CEFIRE d’FP i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. Han confirmat la seua intervenció en l’acte d’inauguració del Congrés el Director General d’FP i Ensenyaments de règim especial Manuel Gomicía, el cap de projecció social d’À Punt, Albert Vicent i el director de l’IES La Marxadella, Juan Garcia Sotos. Tancarà l’acte del benvinguda el president de l’Associació de Professorat d’Imatge i So de la Comunitat Valenciana, Raúl Carbonell.

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here