Inicio OPINIÓN Grácies i Responsabilitat

Grácies i Responsabilitat

1275
0
Quasi dos mesos després, veiem la llum al final del túnel. Han sigut vora 60 dies de lluita contra el COVID-19, però a poc a poc amb treball i responsabilitat estem aconseguint-ho. I ho hem fet de la millor forma que saben…amb estima i afecte.
Hem tingut que canviar la nostra cervesa del divendres amb els companys de treball, el sopar de dissabte amb els amics de tota la vida, i sobretot les abraçades amb les persones que estimem per unes «videollamadas» que han fet no estar tant lluny de les nostres famílies. Per això, el primer GRÀCIES va per a totes les persones que s’han quedat a casa. Vosaltres també ho heu fet possible.
Un altre GRÀCIES, i aneu a perdonar-me però per a mi el més important, és per tots i totes els treballadors de la sanitat pública. Sempre han estat aquí però no sempre se’ls ha reconegut la gran tasca que fan dia a dia per tots nosaltres. Espere que tota aquesta crisi faça que els i les reconeguem la seua importancia vital en la nostra societat. Visca la sanitat pública!
També vull recordar-me de totes eixes empreses i persones autònomes que s’han posat al costat de la ciutadania. Fent mascaretes, ajudant als nostres majors i, el més important, treballant braç a braç per acabar amb el «bicho». GRÀCIES de tot cor.
I per últim, però no menys important, m’agradaria que li donàrem un GRÀCIES a totes i tots els treballadors de botigues d’alimentació. Com a fill de reponedor, ha sigut un sector moltes vegades insultat, però que ara ha estat al «peu del canó» per ajudar a superar al coronavirus.
Però no ens hem de relaxar. Agafem la RESPONSABILITAT que han tingut els nostres xiquets i xiquetes i fem-ho nostre. Estem aplegant a la meta i no podem fallar com a societat. No ens ho podem permetre. I com a reflexió final, m’agradaria que la societat reivindicarà i apostarà per blindar la sanitat pública a la nostra constitució. Crec que, encara que siga un gest, seria un primer pas per donar les GRÀCIES que es mereixen.